Вміст білка та крохмалю в зерні жита озимого залежно від видів, норм і строків внесення добрив
DOI:
https://doi.org/10.21498/na.1(1).2013.119316Ключові слова:
жито озиме, мінеральні добрива, білок, крохмальАнотація
Досліджено формування вмісту білка та крохмалю в зерні жита озимого залежно від видів добрив, норм і строків азотних підживлень. Доведено, що зерно жита озимого за оптимального мінерального живлення характеризується хорошими хлібопекарськими властивостями, оскільки вміст білка при внесенні азотних добрив не перевищує 11,5%, але вміст крохмалю при цьому знижується з 61,9 % до 59,6 %.##submission.downloads##
Опубліковано
2013-11-26
Як цитувати
Господаренко, Г. М., & Пташник, М. М. (2013). Вміст білка та крохмалю в зерні жита озимого залежно від видів, норм і строків внесення добрив. Новітні агротехнології, (1). https://doi.org/10.21498/na.1(1).2013.119316
Номер
Розділ
АГРОХІМІЯ ТА ҐРУНТОЗНАВСТВО