Методичні підходи до селекційного процесу в овочівництві - Кравченко, В. А. (Новітні агротехнології, 2014)
Висвітлено методичні підходи до створення нових сортів і гібридів помідора різних напрямів використання плодів. Використовуючи розроблені методики отримано ряд сортів і гібридів, широко розповсюджених у виробництві – Іскорка, Лагідний, Флора, Іришка, Святослав F1, КДС-5 F1, Богун F1.