Вплив агротехнічних заходів на врожайність розторопші плямистої в умовах Лісостепу Західного - Хоміна, В. Я. (Новітні агротехнології, 2014)
У статті висвітлено результати досліджень з вивчення впливу ширини міжрядь, норми висіву насіння та способу збирання на польову схожість, виживання рослин та врожайність розторопші плямистої. Показано вплив строків застосування регуляторів (передпосівна обробка насіння і обприскування вегетуючих рослин у фазі розетки листків) на густоту стояння та врожайність розторопші плямистої.