Порівняльна оцінка сортів коріандру посівного в умовах Лісостепу України - Філонова, О. М. (Новітні агротехнології, 2013)
Наведено результати дослідження з вивчення урожайності сортів коріандру посівного за вирощування у відкритому ґрунті в умовах Лісостепу України. Встановлено вплив сорту на проходження фенологічних фаз росту і розвитку, біометричні показники рослин та їх урожайність.