Формування біометричних показників продуктивності рослин гречки в умовах південної частини Лісостепу західного - Дорошенко, О. Л. (Новітні агротехнології, 2013)
У дослідженнях вивчався вплив різних мікроелементів на формування біометричних показників продуктивності рослин гречки. Дослідження проводились на трьох різних за біологічними та морфологічними особливостями сортах гречки. Встановлено, що із застосуванням мікроелементів спостерігалась тенденція збільшення кількості гілок, суцвіть та зерен на рослині, в результаті чого підвищилась продуктивність рослин.