Стійкість пшениці озимої до ураження септоріозом залежно від сорту
DOI:
https://doi.org/10.21498/na.1(1).2013.119589Ключові слова:
пшениця озима, сорт, септоріозАнотація
Наведено результати вивчення ураження пшениці озимої септоріозом залежно від сорту. Встановлено, що найвища розповсюдженість та ступінь ураження пшениці даною хворобою відмічається у фазі виходу рослин у трубку. В умовах сприятливих для розвитку збудника септоріозу менший ступінь ураження мають сорти Пивна, Шестопалівка, Диканька, Василина і Тронка.##submission.downloads##
Опубліковано
2013-11-26
Як цитувати
Сухомуд, О. Г. (2013). Стійкість пшениці озимої до ураження септоріозом залежно від сорту. Новітні агротехнології, (1). https://doi.org/10.21498/na.1(1).2013.119589
Номер
Розділ
ЗАХИСТ РОСЛИН