Стійкість пшениці озимої до ураження септоріозом залежно від сорту

Автор(и)

  • О. Г. Сухомуд Уманський національний університет садівництва, Україна

DOI:

https://doi.org/10.21498/na.1(1).2013.119589

Ключові слова:

пшениця озима, сорт, септоріоз

Анотація

Наведено результати вивчення ураження пшениці озимої септоріозом залежно від сорту. Встановлено, що найвища розповсюдженість та ступінь ураження пшениці даною хворобою відмічається у фазі виходу рослин у трубку. В умовах сприятливих для розвитку збудника септоріозу менший ступінь ураження мають сорти Пивна, Шестопалівка, Диканька, Василина і Тронка.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-11-26

Як цитувати

Сухомуд, О. Г. (2013). Стійкість пшениці озимої до ураження септоріозом залежно від сорту. Новітні агротехнології, (1). https://doi.org/10.21498/na.1(1).2013.119589

Номер

Розділ

ЗАХИСТ РОСЛИН